g3g / g33g catàleg . catálogo . catalogue distribució . distribución . distribution comandes . pedidos . to order g's club
últimes edicions . últimas ediciones . latest editions notícies . noticias . news

Flux
FESTIVAL DE VÍDEO D'AUTOR
www.fluxfestival.org

1–17 DESEMBRE 2023

18a edició del festival de vídeo d’autor FLUX, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.). FLUX centra el protagonisme en els autors de vídeo i ofereix un espai perquè puguin donar a conèixer la seva feina.

Aquesta potenciació del coneixement dels autors es porta a terme de diferents maneres, entre d’altres, promovent la producció videogràfica i la documentació sobre els autors.

També seguim el camí encetat l’any 2010 amb la secció FLUX CLUB, un club de vídeo que, amb sessions periòdiques i amb la màxima flexibilitat, reflecteix la vitalitat del vídeo de creació a la nostra ciutat. Les sessions han tingut lloc al CC Convent de Sant Agustí (Sala Noble) d’abril a novembre del 2023.

Aquesta 18a edició és molt especial perquè és la primera on LIS COSTA, que ens va deixar el mes de juny d’aquest any, ja no hi és present físicament, encara que el seu influx flueix inalterable entre nosaltres i impregna cada batec del festival.

entrada gratuïta a tots els actes

EL BORN CCM
Plaça Comercial, 12. 08003 Barcelona
elbornculturaimemoria.barcelona.catMarcelo Expósito. XII L’Appeso

presentació del disc-llibre Tarot XII L’Appeso + concert Morningblind

10 NOVEMBRE 2023
CC CONVENT DE SANT AGUSTÍ
Comerç, 36. 08003 Barcelona
conventagusti.com

19 h – obertura. Stand de G33Grecords. Discs en exposició i venda
19.30 h – presentació del disc-llibre amb Marcelo Expósito
20 h – concert Morningblind

A Lis Costa
Influx Festival
www.influxfestival.org

11 – 19 novembre 2023

Desena edició del festival, dedicat a les arts escèniques audiovisuals.

INFLUX és un festival interdisciplinari de noves tendències escèniques on s'utilitza el vídeo i el món digital com a eina fonamental d'expressió artística.

INFLUX vol potenciar la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers i creadors escènics que, partint de diferents llenguatges contemporanis, utilitzen la interdisciplinarietat del vídeo i les possibilitats dels entorns digitals i dels sistemes interactius per desenvolupar els seus projectes escènics.

Els artistes que participen en aquesta edició d'INFLUX són Frau Trapp, NeLa Projects, Mark Cunningham & Dr. Truna, Jordina Ros / Pere Estadella / Pol Ros, Ana Rodríguez León, Turbulente + Eloi el Bon Noi i Piròmana d'Argos (Núria Iglesias Rodríguez).

INFLUX se centra en els creadors locals, vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, però també està obert a la possibilitat de portar artistes de fora que per la seva rellevància i per ser poc coneguts aquí puguin ser d'interès per al públic i l'escena local.

INFLUX vol ser una plataforma estable que doni projecció a molts creadors que es mouen en els espais fronterers que apareixen amb l'encreuament dels nous formats expressius. Un festival com aquest contribueix a oferir una visió més completa sobre la diversitat de la creació contemporània.

entrades
14 € compra online - 16 € taquilla
abonament 3 espectacles
35 € online
abonament 5 espectacles
50 € online

ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
tel: +34 93 315 23 54
www.anticteatre.comFlux Summa

sessió 5. Dimarts 18 juliol 2023. 19 h a 20:15 h

SANTA MÒNICA. SALA BAR (planta 1)
entrada gratuïta, aforament limitat
artssantamonica.gencat.cat/ca/detall/Dimarts-de-video

Il Gran Teatro Amaro
projecció vídeo + col·loqui, amb la presència de Gat

Il Gran Teatro Amaro és un grup musical que es va fundar el 1990 de la mà de Roberta Possamai, François-Régis Cambuzat i Robert van der Tol.

Al cap de cinc anys s'hi va incorporar Gat, músic català i director del segell discogràfic G3G records. La formació es va anar modificant al llarg del temps amb la marxa de Roberta i François-Régis i la incorporació de diferents músics.

Van fer centenars de concerts per tot Europa, sempre totalment acústics. Així es creava una atmosfera teatral que els permetia una intimitat amb el públic que no hauria estat possible d'aconseguir amb amplificació. Van estar actius fins al 2018.

La crítica deia que Il Gran Teatro Amaro recorre el temps i la distància amb una música que parteix de l'època d'entreguerres i reprèn la tradició europea que va truncar el nazisme, aquesta afortunada col·lisió dels aires canalles i cabareters procedents de l'evolució de folklores i músiques populars tradicionals amb les avantguardes artístiques i la musica clàssica des d'una perspectiva totalment contemporània. Despleguen un complet arsenal d'instruments: contrabaix, guitarres, banjo, mandolina, serra musical, ukelele, acordió, marimba, xilòfon, piano i tot tipus de percussions i objectes variats, i ni un sol micròfon a l'escenari, ni tan sols per a les veus, amb un so perfecte, sense que uns instruments tapin els altres. Com un petit cabaret ambulant, es presenta la troupe bohèmia. Com un tren exprés transeuropeu, un d'aquests trens que es desplaçaven lentament per les vies quan els viatges duraven el temps necessari per gaudir del paisatge, un tren nocturn que passa per molts països buscant els seus racons mes ocults i suggerents.

En aquesta sessió veurem una selecció de vídeos dels seus concerts entre 1990 i 2018.

organitza Habitual Video Team
(Lis Costa & Josep M. Jordana)

www.summa-hvt.org
www.fluxfestival.orgFluxClub
www.fluxfestival.org

ABRIL - NOVEMBRE 2023
CC CONVENT DE SANT AGUSTÍ
Comerç, 36. 08003 Barcelona
conventagusti.com

Catorzena temporada de FLUX CLUB, una programació de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival.

FLUX CLUB acull tot tipus de sessions amb projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d'autors reconeguts, temàtiques, dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col·lectives dedicades a autors emergents.

FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.

entrada gratuïta, aforament limitat