g3g / g33g catàleg . catálogo . catalogue distribució . distribución . distribution comandes . pedidos . to order g's club
últimes edicions . últimas ediciones . latest editions notícies . noticias . news

33 aniversari de G33GRecords


Morningblind: presentació del single Tarot XI Strength + petita actuació

Habitual Video Team: presentació audiovisual

L’AUTOMÀTICA
carrer Legalitat, 18. Barcelona
15 d'octubre, 20 hTrans / Riba

Vibrem per Pau Riba


De Mortimers, Enric Casasses, Caïm Riba i Àngel Riba, Plan (Llull Riba, Anna Tobias, Noè Escolà), Pau Miquel Soler i Mireia Tortosa, Aina March, Mau Boada, Ana Rossi, Carles Dénia, Moon Ribas, Roqui Albero, El Triangulista, Companyia Sonora, Héctor Arnau, Orchestra Feriluche, Mu (Bet Gàrgola i Antonio Puertas), Núria Martínez-Vernis i Oriol Sauleda, Morningblind (Sandra Bossy-Retti i Gat), Ximo Vidal

TEATRE DEL RAVAL, GANDIA
29 d'abril, 20 hMorningblind

Sandra Bossy-Retti / Gat


ESGLÉSIA DEL CASTELL DE SANTA MARIA DE MIRALLES
6 de març, 11 hFluxClub
www.fluxfestival.org

FEBRER - JUNY 2022
ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

SETEMBRE - OCTUBRE 2022
CC CONVENT DE SANT AGUSTÍ
Comerç, 36. 08003 Barcelona
conventagusti.com

Tretzena temporada de FLUX CLUB, una programació de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival.

FLUX CLUB acull tot tipus de sessions amb projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d'autors reconeguts, temàtiques, dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col·lectives dedicades a autors emergents.

FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.

entrada gratuïta, aforament limitatFlux Summa

Habitual Video Team, organitzadors del festival de videocreació FLUX, oferirem una sessió mensual amb una selecció de peces extretes de SUMMA, el nostre arxiu videogràfic d’actuacions de música i poesia experimentals a Barcelona gravades des del 1990 fins a l’actualitat en espais com Communiqué, Sidecar, Zeleste, KGB, CCCB, Fundació Miró, Teatre Malic, Heliogàbal, CaixaForum, Arts Santa Mònica, Conservas, Antic Teatre, Teatreneu, diversos Centres Cívics, etc.

sessió 1. Dimarts 11 gener 2022. 19 h a 20:15 h

SANTA MÒNICA. SALA BAR (planta 1)
entrada gratuïta, aforament limitat
artssantamonica.gencat.cat/ca/detall/Dimarts-de-video

G3G Records i el G’s Club
projecció vídeo + col·loqui, amb la presència de Gat i Glòria Basté

G3G Records és un segell discogràfic creat a Barcelona l’any 1989 per Gat, Guillem Castaño i Glòria Basté, que va néixer per omplir el buit existent en l’escena musical catalana i estatal pel que fa a l'edició i distribució de propostes musicals que no seguien els estrictes cànons comercials, sinó que arriscaven, innovaven i experimentaven. Com que el problema de la difusió d’aquests treballs no se solucionava només amb l’edició discogràfica sinó que calien escenaris on els músics poguessin ensenyar el que feien en directe, van crear a Barcelona el G’s Club, una programació setmanal que va tenir lloc cada dimarts durant tretze anys, des de 1991 fins al 2004.

El segell continua viu i aquest any celebra el seu 33è aniversari.

www.g33grecords.com

Es projectarà el vídeo G’s Club Sampler 1991-1998 (1998, 28 min), recopilació d'actuacions realitzades al G's Club durant els anys 1991 a 1998 a Barcelona, inicialment a la sala Communiqué (1991-1995) i després a la sala Sidecar (1995-1998).

organitza Habitual Video Team
(Lis Costa & Josep M. Jordana)

www.summa-hvt.org
www.fluxfestival.org