g3g / g33g catàleg . catálogo . catalogue distribució . distribución . distribution comandes . pedidos . to order g's club
últimes edicions . últimas ediciones . latest editions notícies . noticias . news

Flux
FESTIVAL DE VÍDEO D'AUTOR
www.fluxfestival.org

1–18 DESEMBRE 2022

Dissetena edició del festival de vídeo d’autor FLUX, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.).

FLUX centra el protagonisme en els autors de vídeo i ofereix un espai perquè puguin donar a conèixer la seva feina.

Aquesta potenciació del coneixement dels autors es porta a terme de diferents maneres, entre d’altres, promovent la producció videogràfica i la documentació sobre els autors.

entrada gratuïta a tots els actes

SANTA MÒNICA
La Rambla, 7. 08002 Barcelona
www.artssantamonica.cat

 


Sarau Saura

Dijous 24 novembre 2022
CC Convent de Sant Agustí
18 a 22 h, Sala Noble i Claustre

JOAN SAURA (1954-2012), teclista, improvisador i compositor és una figura clau en la història de la música experimental catalana. Ara que fa deu anys que ens va deixar, volem recordar-lo organitzant un sarau memorable.

SARAU SAURA serà una trobada de quatre hores amb música, dansa, reflexions, vídeo… i amb possibilitat d’intervencions espontànies i improvisacions de tots els participants, entre els quals: Adrià Bofarull, Agustí Fernández, Alexis Eupierre, Andrés Corchero, Antoni Robert, Àngels Margarit, Anki Toner, Anna Subirana, Barbara Held, Bebeto Cidra, Berta Martí, Crek, Dori Sánchez, Eduard Altaba, Eduard Escoffet, Eli Gras, Eneko Alcaraz, Fàtima Campos, Ferran Fages, Glòria Martí, Habitual Video Team (Josep M. Jordana + Lis Costa), Jacobo Sucari, Joma, Josep-Maria Balanyà, Josep Bergadà, Juan de Diego, Julián Álvarez, Krishoo Monthieux, Liba Villavecchia, Mark Cunningham, Martí Ruids, Mil Pesetas (Roger Atrofe + Hara Kraan + Oriol Luna), Miquel Jordà, Miquel Àngel Marín, Morningblind (Gat + Sandra Bossy-Retti), Pepino Pascual, Quicu Samsó, Romà Català, Saki, Setsfree, Toni Mira, Xavier Maristany…

CC CONVENT DE SANT AGUSTÍ
Comerç, 36. BCN
conventagusti.com

 


Influx Festival
www.influxfestival.org

7, 8, 9, 10, 13, 14, 15 i 17 novembre 2022

Novena edició del festival, dedicat a les arts escèniques audiovisuals.

INFLUX és un festival interdisciplinari de noves tendències escèniques on s'utilitza el vídeo i el món digital com a eina fonamental d'expressió artística.

INFLUX vol potenciar la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers i creadors escènics que, partint de diferents llenguatges contemporanis, utilitzen la interdisciplinarietat del vídeo i les possibilitats dels entorns digitals i dels sistemes interactius per desenvolupar els seus projectes escènics.

Els artistes que participen en aquesta edició d'INFLUX són Maria Sevilla Paris, Roger Pelàez, Shoeg, Núria Andorrà, Bela + Laura B Campos + Neus Martínez Farran, Ginebra Raventós de Volart, Gemma Abellán + Xavier Armiñana + Pere Norrès i Chien Bleu mord le vent (Leos Ator + Jean Loup Faurat).

INFLUX se centra en els creadors locals, vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, però també està obert a la possibilitat de portar artistes de fora que per la seva rellevància i per ser poc coneguts aquí puguin ser d'interès per al públic i l'escena local.

INFLUX vol ser una plataforma estable que doni projecció a molts creadors que es mouen en els espais fronterers que apareixen amb l'encreuament dels nous formats expressius. Un festival com aquest contribueix a oferir una visió més completa sobre la diversitat de la creació contemporània.

entrades
12 € compra online - 15 € taquilla
abonament 3 espectacles
30 € online

ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
tel: +34 93 315 23 54
www.anticteatre.com

 


33 aniversari de G33GRecords


Morningblind: presentació del single Tarot XI Strength + petita actuació

Habitual Video Team: El sueño de las manzanas, presentació audiovisual

L’AUTOMÀTICA
carrer Legalitat 18, barri de Gràcia, Barcelona
ds 15 d'octubre, 20 h
15 euros

Cal reservar entrada a l’email: g3g@g33grecords.com, l'aforament és limitat


Fa 33 anys G33G va publicar el seu primer disc, el single XVIII LA LUNA d’Ignorant Buildings, que encetava la col·lecció de singles amb els Arcans Majors de les cartes del Tarot. Va ser l’octubre del 1989.

Aquest octubre del 2022, 33 anys després, hem publicat un nou vinil de la col·lecció: XI STRENGH, la Força, de Morningblind.

Seguim aquí, amb força...

I per celebrar tant assenyalada data organitzem una vetllada dissabte 15 d’octubre, a L'AUTOMÀTICA.

Habitual Video Team, Flux, companys de viatge, estan preparant un vídeo especial per l'ocasió, El sueño de las manzanas, per tal que ens acompanyin alguns estimats amics: Joan Saura, Hiroshi Kobayashi, Oriol Perucho, Víctor Nubla, Pau Riba, Tres, Anton Ignorant, Rafa Metlikovec, JC Porter, Claude Bessy, Emilio Cubeiro, Carles Hac Mor, Miguel Burgues, Lluís Gracia, Lluís Torrent...

Cobrarem 15 euros per l'entrada. Et donarem el single XI STRENGH de Morningblind (vinil de 70 gr., edició limitada de 504 exemplars), gaudirem del concert especial de Morningblind i del vídeo d'Habitual Video Team i, per acabar, aperitiu, cosetes per picar i brindis tant pels que hi són com pels que no hi són però que estaran amb nosaltres.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència.Trans / Riba

Vibrem per Pau Riba


De Mortimers, Enric Casasses, Caïm Riba i Àngel Riba, Plan (Llull Riba, Anna Tobias, Noè Escolà), Pau Miquel Soler i Mireia Tortosa, Aina March, Mau Boada, Ana Rossi, Carles Dénia, Moon Ribas, Roqui Albero, El Triangulista, Companyia Sonora, Héctor Arnau, Orchestra Feriluche, Mu (Bet Gàrgola i Antonio Puertas), Núria Martínez-Vernis i Oriol Sauleda, Morningblind (Sandra Bossy-Retti i Gat), Ximo Vidal

TEATRE DEL RAVAL, GANDIA
29 d'abril, 20 hMorningblind

Sandra Bossy-Retti / Gat


ESGLÉSIA DEL CASTELL DE SANTA MARIA DE MIRALLES
6 de març, 11 hFluxClub
www.fluxfestival.org

FEBRER - JUNY 2022
ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

SETEMBRE - OCTUBRE 2022
CC CONVENT DE SANT AGUSTÍ
Comerç, 36. 08003 Barcelona
conventagusti.com

Tretzena temporada de FLUX CLUB, una programació de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival.

FLUX CLUB acull tot tipus de sessions amb projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d'autors reconeguts, temàtiques, dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col·lectives dedicades a autors emergents.

FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.

entrada gratuïta, aforament limitatFlux Summa

Habitual Video Team, organitzadors del festival de videocreació FLUX, oferirem una sessió mensual amb una selecció de peces extretes de SUMMA, el nostre arxiu videogràfic d’actuacions de música i poesia experimentals a Barcelona gravades des del 1990 fins a l’actualitat en espais com Communiqué, Sidecar, Zeleste, KGB, CCCB, Fundació Miró, Teatre Malic, Heliogàbal, CaixaForum, Arts Santa Mònica, Conservas, Antic Teatre, Teatreneu, diversos Centres Cívics, etc.

sessió 1. Dimarts 11 gener 2022. 19 h a 20:15 h

SANTA MÒNICA. SALA BAR (planta 1)
entrada gratuïta, aforament limitat
artssantamonica.gencat.cat/ca/detall/Dimarts-de-video

G3G Records i el G’s Club
projecció vídeo + col·loqui, amb la presència de Gat i Glòria Basté

G3G Records és un segell discogràfic creat a Barcelona l’any 1989 per Gat, Guillem Castaño i Glòria Basté, que va néixer per omplir el buit existent en l’escena musical catalana i estatal pel que fa a l'edició i distribució de propostes musicals que no seguien els estrictes cànons comercials, sinó que arriscaven, innovaven i experimentaven. Com que el problema de la difusió d’aquests treballs no se solucionava només amb l’edició discogràfica sinó que calien escenaris on els músics poguessin ensenyar el que feien en directe, van crear a Barcelona el G’s Club, una programació setmanal que va tenir lloc cada dimarts durant tretze anys, des de 1991 fins al 2004.

El segell continua viu i aquest any celebra el seu 33è aniversari.

www.g33grecords.com

Es projectarà el vídeo G’s Club Sampler 1991-1998 (1998, 28 min), recopilació d'actuacions realitzades al G's Club durant els anys 1991 a 1998 a Barcelona, inicialment a la sala Communiqué (1991-1995) i després a la sala Sidecar (1995-1998).

organitza Habitual Video Team
(Lis Costa & Josep M. Jordana)

www.summa-hvt.org
www.fluxfestival.org