g3g / g33g catàleg . catálogo . catalogue distribució . distribución . distribution comandes . pedidos . to order g's club
últimes edicions . últimas ediciones . latest editions notícies . noticias . news

G33G és una empresa fonogràfica catalana domiciliada a Barcelona, creada l’any 1989. Les persones que gestionen aquesta "empresa" són Gat, Guillem i Glòria: 3G’s.. o G3… G3G… G33G.

El fet de crear aquest segell discogràfic obeeix a la necessitat d’omplir el buit existent en l’escena musical catalana i estatal pel que fa a l'edició i distribució de totes aquelles propostes musicals que no segueixen els estrictes cànons comercials, sinó que arrisquen, innoven i experimenten.

El problema de la difusió d’aquests treballs no se soluciona amb l’edició discogràfica sinó que calen escenaris on els músics puguin ensenyar el que fan en directe i on altres músics i el públic interessat en aquest tipus d’activitats hi tinguin accés. Neix doncs el G’s Club el març del 1991.

 

 

El jurat dels Premis Altaveu ha decidit premiar la companyia discogràfica G3G per la seva aportació a l'edició, distribució i difusió de la música de risc i que fuig de les convencions comercials. Creat a Barcelona l'any 1989 per les tres G's (Gat, Guillem i Glòria), aquest petit segell ha editat les obres d'artistes inclassificables i genials com Pascal Comelade, Raeo o Macromassa entre molts altres. G3G també ha exercit de programador d'actuacions en directe a través de l'anomenat G's Club, que fins el 2004 va omplir de música els dimarts de la sala Sidecar de Barcelona.

 

 

20 ANIVERSARIO G33G Records
(o el Canto del Cisne o el apagado rumor de los pasos sobre las cenizas del ave Fénix)

LA FOLIE DU JOUR
Blog que parla del segell i de l'aniversari, i que inclou la descàrrega d'un sampler amb 15 temes.

ARTICLE DEL DIARI AVUI
sobre la celebració del 20è aniversari del segell, el 13 de novembre de 2009 a l'ATENEU POPULAR DE 9 BARRIS.

ENTREVISTA DEL DIARI EL MUNDO
al suplement Tendències

 

 

Del soterrani a la perifèria


Article a Culturals La Vanguardia sobre els 25 anys del segell.

Artículo en Culturals La Vanguardia sobre los 25 años del sello.

Article in Culturals La Vanguardia about the 25th anniversary of the label