g3g / g33g catàleg . catálogo . catalogue distribució . distribución . distribution comandes . pedidos . to order g's club
últimes edicions . últimas ediciones . latest editions notícies . noticias . news

30 anys de G33Grecords

Teatre Mecànic
My Lai

Músics:
Pierre Bastien (pocket trumpet, ravel, meccano...)
Mischa Kool (serra musical, baix, veus...)
Gat (mandolina, guitarra, objectes, paraules...)Per commemorar el 30è aniversari del segell G33Grecords, ens hem reunit un trio de músics que al llarg d'aquests 30 anys hem coincidit i col·laborat en diverses formacions i amb diversos músics i amics: Bel Canto Orchestra, Pascal Comelade, Il Gran Teatro Amaro, etc.

Hem recollit paraules d'Anna Akhmàtova, Svetlana Aleksièvitx, Vassili Grossman i d'altres escriptors i poetes, també alguns fets de la història contemporània, i hem reflexionat musicalment sobre aquests fets i paraules.

El resultat és una peça d'aproximadament 1 hora de durada, intimista, potser un pèl fosca... A Els dimonis, Dostoievski escriu en una conversa entre Xàtov i Stavroguin: "Som dos éssers que s'han trobat en l'infinit... per darrera vegada al món. Deixi aquest to i adopti'n un d'humà! Per una vegada a la vida, parli amb una veu humana...".

Però és difícil d'arribar a l'ànima humana, està bruta de supersticions, de prejudicis i d'enganys, del que se sent dir a la televisió i del que es llegeix als diaris.

Com deia Chèjov, ¿no ha arribat ja l'hora d'alliberar-nos de l'esclau que portem tots dins nostre?5 de desembre, 20 h – Carme
Cal Cens. Carretera de Carme, s/n

6 de desembre, 20.30 h – Vilafranca del Penedès
La Cisterna. Passeig Rafael Soler, 17

7 de desembre, 13 h – Montferri
Les Clandestines. Carrer de la Muralla, 2

8 de desembre, 19 h – Santa Coloma de Queralt
Sala Arcs del Castell de Santa Coloma de Queralt

11 de desembre, 20.30 h – Barcelona
L'Automàtica. Carrer Legalitat, 18

13 de desembre, 19.30 h – València
Ultramarins 154. Av. Burjassot, 154
Juntament amb Truna Trio

14 de desembre, 20 h – Gandia
15 anys de LaCasaCalba
Teatre del Raval. Carrer Sant Ramon, 8

15 de desembre, 18 h – Alcoi
L'Escenari. Plaça de la Concòrdia, 2


 

 

Flux
FESTIVAL DE VÍDEO D'AUTOR
www.fluxfestival.org

10 DESEMBRE 2019 - 5 GENER 2020

Catorzena edició del festival de vídeo d’autor FLUX, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.).

Aquest any els autors centrals del festival són FRANCESC ABAD, EUGÈNIA BALCELLS i RAMON GUIMARAES, amb PROJECCIONS MONOGRÀFIQUES, COL·LOQUIS amb els autors i l’estrena dels seus AUTORETRATS, obres inèdites encàrrec del festival.

A més, presentem la videoinstal·lació silenciosa FLUX MUT amb l’obra de JESÚS RAMOS Jardines acuáticos con presencia divina i la videoinstal·lació col·lectiva FLUX VideoCapsa, on s’experimenta amb formats alternatius d’exhibició de les obres videogràfiques, integrada per vídeos dels autors PAULA ÁBALOS, MARINA BARSY JANER x ISIL SOL VIL, ROSÓ CUSÓ, JESÚS ETXART, AURORA GASULL, GONZALO MARCUZZI, XAVIER MORENO, JAUME PARERA, JAVIER PEÑAFIEL i PERE PORTABELLA.

I com a acte inaugural presentem l‘actuació de KÒNIC THTR amb l'espectacle Bruma.

Totes les activitats tenen lloc a la Sala d'actes i als passadissos adjacents del Nivell 2 d'Arts Santa Mònica de Barcelona.

entrada gratuïta

ARTS SANTA MÒNICA
La Rambla, 7. 08002 Barcelona
www.artssantamonica.cat

 

 

Influx Festival
www.influxfestival.org

14, 15, 16 i 17 novembre 2019

Sisena edició del festival INFLUX [vídeo a escena], dedicat a les arts escèniques audiovisuals.

INFLUX vol potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en aquests espais fronterers i híbrids. Els protagonistes d'aquesta edició seran Oriol Morales, Llapispanc + Srta. "Y" + Guillermo Carrión, Carolina Cabrerizo / Zozobra, i Marina Barsy Janer x Isil Sol Vil.

INFLUX vol ser una plataforma estable que doni projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, però també oberta a artistes d’altres llocs. Vol contribuir a oferir una visió polièdrica sobre la diversitat de la creació contemporània.

Entrada 10€ on line i taquilla
Abonament 4 espectacles 30€ on line

ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
tel: +34 93 315 23 54
www.anticteatre.com

 


FluxClub
www.fluxfestival.org

FEBRER - NOVEMBRE 2019

Desena temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival.

FLUX CLUB acull tot tipus de sessions amb projeccions, videoperformances i col.loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d’autors reconeguts, temàtiques, dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col.lectives dedicades a autors emergents.

FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.

entrada gratuïta

ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
tel: +34 93 315 23 54
www.anticteatre.com